Taxi Schiphol

Taxi en Busvervoer Schiphol

Schiphol Taxi

Taxi Schiphol is dé specialist voor taxivervoer van en naar de luchthaven Schiphol Amsterdam en overige bestemmingen.  U kunt Taxi Amstedam Zuidoost eenvoudig online boeken of telefonisch bestellen met diverse betaald mogelijkheden. Tevens kunt u van ons verwachten dat wij met onze jarenlange ervaring de beste prijs-kwaliteitsverhouding aanbieden in Schiphol.

Een Kwalitatieve en voordelige taxi in Schiphol vinden is lastig. Taxi Schiphol maakt het eenvoudig om een goedkope taxi in Schiphol te vinden en direct te bestellen. Ook kunt u eenvoudig uw taxi ritprijs berekenen en Taxi in Schiphol online reserveren met onze geavanceerde boekingssysteem.

Alle taxi’s van Taxi Schiphol hebben de bevoegdheid om over de trambanen te rijden, zo heeft u minimale last van het verkeer vooral bij een Taxirit naar Amsterdam en zo kunnen de Taxi Schiphol chauffeurs u zo snel mogelijk van A naar B brengen.

Zakelijk/VIP Taxi

Zakelijk

Door de inzet van moderne zakelijke voertuigen en ervaren chauffeurs zorgt Taxi Schiphol ervoor dat uw reis perfect start en eindigt. Om uw organisatie optimaal van dienst te zijn, stemmen wij af welke wensen en eisen u heeft.

Op basis van de gemaakte afspraken wordt het vervoer vervolgens uitgevoerd.

Wij beschikken altijd over het juiste vervoermiddel dat aansluit op uw wensen. Of het nu een zakelijke taxi betreft of een luxueus ingerichte VIP taxibus voor het vervoeren van groepen medewerkers of externe relaties.

Zakelijk Taxi
Schiphol taxi

Schipholtaxi

Binnenkort een vliegvakantie of zakelijke reis? Wanneer u gaat vliegen, is het fijn als u zich geen zorgen hoeft te maken over uw vervoer naar de luchthaven. Met een taxi naar Schiphol gaan, is dan een slimme keuze.

Meestal is het taxivervoer naar de luchthaven een dure rit. Maar niet bij Taxi Schiphol!

Wij kunnen u zeer voordelig naar luchthaven Schiphol brengen.

VIP/Directievervoer

Taxi Schiphol verzorgt VIP/Directievervoer op hoog niveau. Wij vervoeren dagelijks directieleden, overheidsfunctionarissen, leden van raden van bestuur en andere VIP klanten. Speciaal voor onze VIP klanten beschikt Taxi Schiphol over Luxe wagens zoals Mercedes S en Luxe Bus: Mercedes V Klasse. Onze Luxe Limo’s zijn van alle denkbare comfortopties voorzien. Punctualiteit, betrouwbaarheid, professionaliteit, flexibiliteit, maar vooral discretie is bij Taxi Schiphol de norm.

Taxi Shah

© Copyright 2021 Taxi Amsterdam Zuidoost • Alle rechten voorbehouden •

en_GBEnglish